Terug naar Locatiekaart

Peuteropvang en BSO Oppenhuizen

Wij zijn een fijne, veilige en vertouwde plek om te spelen en te ontwikkelen.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang
  • Peuteropvang Peuteropvang

De kinderen genieten vooral van het samen beleven van de activiteiten die we doen. Samen zingen, dansen, puzzelen, spelen, knutselen, buiten spelen enzovoort. Er heerst een ontspannen en gezellige sfeer op de groep en de juffen zijn enthousiast, betrokken en gedreven. Naast de locatie ligt een prachtig buiten speelterrein met buiten fitness, pannakooi, crossbaan en hindernisbaan. Wat een uitdagingen!

Pedagogisch medewerker - Boartlik Bigjin

Ruime en lichte BSO en Peuteropvang in Oppenhuizen

Onze Peuteropvang (Boartlik Bigjin) en BSO in Oppenhuizen is onderdeel van de brede school “It Harspit”. De locatie is mooi, ruim en licht. Centraal in het centrum gelegen, delen we het gebouw met de basisschool en het multifunctionele centrum.

Wij gaan op een positieve manier met de kinderen om.  Door middel van verschillende speelhoeken en uitdagende en inspirerende materialen ontwikkelen de kinderen zich volop ontwikkelen. Tijdens BSO tijd volgen we de wensen en behoeften van kinderen. We spelen zoveel mogelijk in op wat ze nodig hebben na een schooldag. Er is veel ruimte voor buitenspel, vrij spel, gezelschapsspelletjes en creativiteit.

Wij hebben een gecertificeerde tweetalige peuteropvang, Fries en Nederlands. We doen veel aan taalactiviteiten, met als doel de tweetalige ontwikkeling van kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren. Een tweetalige ontwikkeling heeft veel voordelen. Het versterkt het taalgevoel, en de sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen.
Meer informatie over dit onderwerp vindt u in ons pedagogisch werkplan en op www.sfbo.nl

Beleef de momenten van jouw kind mee

Het contact met ouders vinden we waardevol. Tijdens breng- en haalmomenten maken we graag even een praatje. We volgen de kinderen in het  kindvolgsysteem en bespreken de ontwikkelingen jaarlijks  met de ouders,. We laten via foto’s op een besloten account zien welke activiteiten we allemaal doen. Zo kunnen de ouders meeleven met wat hun kinderen zoal beleven bij ons. 

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: maandag t/m donderdag van 8:15 tot 12:15 uur

BSO: maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:15 uur (vrijdag vanaf 12:00 uur)

Algemene informatie
Adresgegevens P. Walmastrjitte 8a
8625 HE Oppenhuizen
LRK Registratienummer BSO: 186106361 / POV: 117629637
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Wij creëren een veilige en vertrouwde sfeer waarin de kinderen zich thuis voelen.

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in