Gastouderbureau

Het gastouderbureau van Kinderopvang Friesland is gehuisvest in Franeker en bemiddelt tussen vraagouders en gastouders in alle hoeken van Friesland.

Wil je zelf gastouder worden? Dan ben je bij Kinderopvang Friesland aan het goede adres.

Het gastouderbureau bestaat al meer dan 35 jaar en is daarmee de meest stabiele aanbieder van gastouderopvang in Friesland. Ons team bestaat uit zeven bemiddelingsmedewerkers die vanaf de start betrokken zijn bij jou. We kijken met je mee hoe jij aan alle wettelijke eisen kunt voldoen. We vertellen je wat je moet weten over GGD inspecties, administratie en pedagogisch beleid. Zo helpen we je een constante kwaliteit te beiden. Concreet doen we het volgende voor jou als gastouder:

In ons werk worden we ondersteund door een administratief medewerker.

Inspectierapporten van ons gastouderbureau vind je hier

Zoek je gastouderopvang?

Zoek jij warme, flexibele en kleinschalige opvang voor jouw kind(eren)? Dan is gastouderopvang misschien iets voor jou. Een gastouder is een hele persoonlijke manier van opvang: je kind wordt steeds door dezelfde persoon opgevangen en bouwt daardoor een band op met zijn of haar gastouder.

Gastouderopvang kan bij een gastouder thuis of bij jou thuis plaatsvinden. Ook kun je afspraken maken over het aantal uren opvang, maar ook afspraken maken over opvang tijdens vakantie of studiedagen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van gastouderopvang.

De kernwaarden van gastouderbureau Kinderopvang Friesland

Door persoonlijk, betrouwbaar en betrokken en een tweede thuis te zijn, is er ruimte voor groei en ontwikkeling.

Wil je meer over ons weten? Neem dan hieronder contact met ons op.