Terug naar Locatiekaart

Peuteropvang Ternaard (It Boartersplak)

Een prachtig mooie locatie waar de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en daardoor zich goed kunnen ontwikkelen.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Peuteropvang Peuteropvang

Wij hebben een schitterende mooie locatie met spannende hoeken waar de kinderen spelend kunnen leren.

Pedagogisch medewerker

Tweetalige peuteropvang in Ternaard

Wij zijn een meertalige peuteropvang in Ternaard. Fries gebruiken we voor tachtig  procent. Dit doen we door te werken met thema‚Äôs en doen veel aan taalvaardigheid. Zowel in het Fries als in het Nederlands, door bijvoorbeeld voorlezen van boekjes, zingen en opzegversjes. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jouw peuter lekker vrij kan spelen!

Dagritme

We werken volgens een vast dagritme. Zo starten we de dag rustig op terwijl de peuters met de ouders samen binnenkomen. Er is even tijd voor overdracht tussen ouders en pedagogisch medewerkers. Uiterlijk half negen nemen de ouders afscheid en zwaaien de peuters hen uit. Dan kunnen de kinderen vrij spelen in de verschillende hoeken. Natuurlijk ruimen we gezamenlijk op. Na een goede handenwasbeurt is het tijd voor een liedje of een verhaaltje dat past bij het actuele thema. De dagritmekaarten worden bekeken. En natuurlijk wordt er gezamenlijk fruit gegeten, gevolgd door een thema activiteit.

Dan wordt er lekker buiten gespeeld, of in de speelzaal bij slecht weer. Nog even een verhaaltje of een spelletje  en daarna zingen we standaard het afscheidslied. De ouders komen binnen om hun peuter op te halen. Een mooi moment om nog even met de pedagogisch medewerker van gedachten te wisselen over de ochtend. 


Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur

Algemene informatie
Adresgegevens Herweijstrjitte 49
9145 SK Ternaard
LRK Registratienummer 290572125
Medewerkers
Nynke Schoorstra
Annette Koopmans
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De ligging is mooi en overzichtelijk, zowel van binnen als van buiten. De foto's die we krijgen zijn erg mooi. Daarnaast zijn de films en enveloppen die de kinderen krijgen geweldig! (elke week weer een feestje wat er in de brievenbus zit)

Ervaring van een ouder

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in