Terug naar Locatiekaart

Peuteropvang Menaam De Hoekstien

Een warme, gezellige en tweetalige peuteropvang waar we spelenderwijs de wereld ontdekken!

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Peuteropvang Peuteropvang

Onze locatie is uitnodigend, warm nest waar we met variatie en diverse activiteiten de kinderen spelenderwijs willen laten leren.

Pedagogisch medewerker - De Hoekstien

Tweetalige peuteropvang in Menaam

Onze Peuteropvang in Menaam is een warm nest voor jouw peuter. Ons vaste team van pedagogische medewerkers dagen de kinderen uit om spelenderwijs de wereld te ontdekken! En bij ons valt er veel te ontdekken. We hebben diverse materialen en trekken er veel met de peuters erop uit!

Door de vaste activiteiten en dagritmekaarten wordt de dag goed in beeld gebracht. We zorgen voor veel interactie met de groep. Zo hebben we vaste tafelmomenten en voorleesmomenten. Daarnaast hebben we ook momenten waarin het kind vrij mag spelen. Onze locatie is een gecertificeerde tweetalige peuteropvang. Dit doen we met de methode Tomke en Puk. Zo leert jouw kind de twee talen (Frysk en Nederlands) onder de knie te krijgen.

Bij de Hoekstien ziet elke dag er anders uit

Want elke dag is een feestje bij de Hoekstien! Spelen, zingen, rollen, glijden, lachen, kletsen, luisteren, knutselen, grapjes maken, buitenspelen. Het gebeurd allemaal. Maar we trekken er natuurlijk ook op uit! We hebben verschillende uitjes, zo gaan we een keer per jaar langs de boerderij. Daar leren we van alles over de natuur en de dieren.

Samenwerking met de basisschool en VVE

Dat jouw kind zich goed ontwikkeld vinden we belangrijk. Soms heeft je kind een extra steuntje in de rug nodig. Daarom bieden wij als locatie ook VVE (voorschoolse of vroegschoolse educatie) aan. We besteden extra aandacht aan je kind en helpen we je peuter op weg. Daarnaast hebben we als peuteropvang een goede samenwerking met het OBS De Cingel. Ideaal voor de doorstroming naar de basisschool!

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur

 

Algemene informatie
Adresgegevens Orxmasingel 16a
9036 JW Menaam
LRK Registratienummer 761643151
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De juffen maken altijd heel veel grapjes, dat is altijd erg leuk!

Ervaring van een kind

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in