Terug naar Locatiekaart

Peuteropvang Lyts Yleke De Twine IJlst

Wij hebben een speciaal ingerichte ruimte waar peuters in een veilige, gemoedelijke omgeving, spelenderwijs leren, ontmoeten en ontwikkelen.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Peuteropvang Peuteropvang

Spelenderwijs leren staat bij ons centraal. Zelf ontdekken hoort hierbij. Sociale vaardigheden ontwikkelen en leren omgaan met elkaar en met elkaars gevoelens vinden wij belangrijk.

Pedagogisch medewerker - Peuteropvang de Twine

Tweetalige peuteropvang in IJlst

We zijn een gecertificeerde tweetalige peuteropvang locatie. We hechten behalve aan het Nederlands ook grote waarde aan het Fries: we zijn per slot van rekening in Friesland gevestigd.

Bij ons wordt Fries en Nederlands gesproken en werken we met twee methodes. Uk en Puk (Nederlands) en Tomke (Fries). Er is een vaste pedagogisch medewerker aanwezig die Fries of Nederlands spreekt. Voor ons is het belangrijk dat een peuter zich veilig voelt, zodat deze zich verder kan ontwikkelen. Wij volgen het kind in zijn of haar spel, we werken vanuit het kind. We maken gebruik van Klasbord. Ouders kunnen zo meekijken in de groep. We betrekken ouders bij de thema-activiteiten door ze bijvoorbeeld uit te nodigen in de groep en er is een actieve oudercommissie. Bij het brengen en halen is er tijd voor een overdracht.

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur

Algemene informatie
Adresgegevens Wilhelminastraat 3
8651 AC IJlst
LRK Registratienummer 122795581
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

We merken dat de peuters graag naar onze peuteropvang gaan. Ze maken gebruik van de hele ruimte die ingedeeld is in speelhoeken. Ze ontdekken bij ons nieuwe materialen en kunnen bovendien heerlijk buiten spelen.

Pedagogisch medewerker - Peuteropvang de Twine

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in