Terug naar Locatiekaart

Peuteropvang Dokkum It Fûgelnest

Welkom in ons warme nestje!

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Peuteropvang Peuteropvang

Persoonlijke aandacht is bij ons heel belangrijk. Deze uit zich onder meer in het uitgebreid vieren van de verjaardagen en de jaarfeesten. We vinden het fijn om samen de mooie momenten te vieren en te beleven. Ook in verdrietige tijden leven we met elkaar mee.

Pedagogisch medewerker -Het Fûgelnest

Peuteropvang met ideale ligging in Dokkum

Op onze peuteropvang het Fûgelnest in Dokkum zijn we blij met de ligging van onze locatie. We zijn onder één dak gevestigd met de basisschool. We hebben een eigen beschermd speelplein met uitdagende speel- en klimtoestellen. De kinderen kunnen hier naar hartelust spelen. Vrolijke kleuren kenmerken onze inrichting. Er heerst daarom een huiselijk en gezellige sfeer, al meteen wanneer je binnenkomt. Je voelt je meteen welkom.

We doen ons best zodat de kinderen en de ouders zich thuis gaan voelen. We hebben veel aandacht voor het individuele kind. We vinden een goed contact heel belangrijk, opdat ouders en kinderen zich gezien voelen. Samen met de ouders gaan we daarom voor het welbevinden van hun kind(eren).

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur

Algemene informatie
Adresgegevens Aalscholver 2
9101 XN Dokkum
LRK Registratienummer 262565407
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De kinderen gaan met plezier naar het Fûgelnest. Ze genieten hier van het samen spelen, zingen, dansen, knutselen, fruit eten, spelletjes spelen, speellokaal, of buiten spelen. Er wordt hier kortom volop genoten.

Ervaring van kinderen

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in