Terug naar Locatiekaart

Peuteropvang Blauwhuis It Protternêst

Samen spelen met andere peuters op een plek waar plezier en ontwikkeling centraal staan.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Peuteropvang Peuteropvang

Peuters leren en ontwikkelen zich met al hun zintuigen en met hun hele lichaam. Zo leren ze bewegen, denken, begrijpen en praten. It Protternêst helpt ze bij deze ontdekkingsreis.

Prachtige peuteropvang centraal in Blauwhuis

Onze peuteropvang staat mooi centraal in Blauwhuis. We hebben een eigen en beschutte buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Binnen beschikken we over een gedeelde gemeenschapsruimte waar we tijdens de peuterochtenden verschillende speelhoeken creëren. Er zijn verschillende speel- en ontwikkelingsmaterialen voor de kinderen.

We nemen ruim de tijd voor de ouders, bijvoorbeeld tijdens de haal- en brengmomenten van de kinderen. Een wekelijkse nieuwsbrief informeert ze over de belevenissen en activiteiten. Met ouders van kleuters van drie en vier jaar houden we oudergesprekken. Veel ouders helpen mee op verjaardagen en feestdagen, zoals het kerstontbijt en het sinterklaasfeest.

Wij zijn een gecertificeerde tweetalige peuteropvang, Fries en Nederlands. We doen veel aan taalactiviteiten, met als doel de tweetalige ontwikkeling van kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren. Een tweetalige ontwikkeling heeft veel voordelen. Het versterkt het taalgevoel, en de sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen.
Meer informatie over dit onderwerp vindt u in ons pedagogisch werkplan en op www.sfbo.nl

Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:00 t/m 12:00 uur

Algemene informatie
Adresgegevens De Pôlle 8
8615 LT Blauwhuis
LRK Registratienummer 320157167
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Kinderen vinden het een fijne locatie, ze voelen zich veilig en vertrouwd bij ons. Ieder kind heeft zo zijn eigen voorkeur om mee te spelen en daar spelen wij op in.

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in