Terug naar Locatiekaart

Kinderopvang Dokkum IKC De Pionier

Een veilige, rijke, uitdagende, gezellige en leerzame plek om te zijn. Voor de kinderen maar ook voor onze pedagogisch medewerkers!

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang
  • Kinderdagverblijf Kinderdagverblijf
  • Peuteropvang Peuteropvang

We zijn trots op de goede samenwerking met de basisschool! Daarnaast proberen we met onze groepen echt het verschil te maken.

Pedagogisch medewerker - De Pionier

De wereld ontdekken als pioniers

Bij onze kinderopvang in Dokkum dragen we graag onze naam uit. We dagen de kinderen uit om op avontuur te gaan en als ontdekkingsreizigers spelenderwijs hun grenzen te verleggen. We hebben een prachtige gloednieuwe locatie in Dokkum waar we alles aanbieden. Peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisonderwijs. In mei 2024 komt daar ook een kinderdagverblijf groep bij.

Onze kinderopvang werkt nauw samen met de bassischool. Daar zijn we trots op! We houden de lijntjes kort en we doen er alles aan om op elkaar aan te sluiten en activiteiten en thema’s samen te organiseren. Dit vinden wij belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kind. Zo komen de peuters bij de maandelijkse theater voorstelling kijken van de school. En dit is niet het enige, we vieren ook de grote feesten zoals Sinterklaas en Kerst gezellig samen!

Opvang in Dokkum waar kinderen graag zijn

We creëren, als speelleergroep, BSO en basisschool een rijke en uitdagende speel- en leeromgeving. Daarin kunnen de kinderen steeds nieuwe dingen ontdekken, uitproberen en beleven. We betrekken ook ouders bij de thema’s waar de kinderen mee bezig zijn. Met nuttige tips kan jij dan als ouder ook thuis met je kind aan de slag!

Je kind verveelt zich geen moment bij ons! Bij ons spelen de kinderen heerlijk met het materiaal of zijn druk in de weer met de verschillende activiteiten. Zo druk zelfs, dat ze soms willen blijven als het ophaal moment aanbreekt.

Start kinderdagverblijf in 2024

Medio 2024 openen we ook een kinderdagverblijf (voor baby’s/kinderen van 0 tot 4 jaar) op De Pionier in Dokkum. Inschrijven hiervoor is al mogelijk via het onderstaande contactformulier.

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 12:15 uur

Voorschoolse opvang (VSO): maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 8:15 uur

Buitenschoolse opvang (BSO): maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 18:15 uur

Kinderdagverblijf (start medio 2024): maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:15 uur.

Algemene informatie
Adresgegevens Alde Terp 2
9101 SC Dokkum
LRK Registratienummer BSO: 390468381 / POV: 496280041
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De kinderen van de BSO en de speelleergroep zijn hier graag. Dat merken we aan de reactie wanneer ouders de kinderen komen halen. Meestal zijn ze nog niet klaar met spelen of de activiteit!

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in