Terug naar Locatiekaart

Montessori Leeuwarden kindcentrum

Wij bieden een plek waar kinderen hun wereld verkennen, nieuwe kennis ontdekken en opdoen en hun talenten ontwikkelen.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang
  • Kinderdagverblijf Kinderdagverblijf
  • Peuteropvang Peuteropvang

Een plek waar kinderen gekoesterd worden en zich vrij voelen om in hun eigen tempo te werken. Ons kindcentrum is een leeromgeving, waar kinderen graag zijn.

Bij Montessori Leeuwarden gaan kinderopvang en kwaliteit hand in hand

Bij Montessori kindcentrum in Leeuwarden werken we volgens het montessorionderwijs. Dit maakt onze locatie uniek. We prikkelen de nieuwsgierigheid van jouw kind en de natuurlijke drang van het kind om zichzelf te ontwikkelen!

Bij ons kan jouw kind helemaal zich zelf zijn, de wereld verkennen, nieuwe kennis opdoen en zijn of haar talenten ontwikkelen. Bij ons jouw kind op haar of zijn eigen niveau en kan met de door ons aangeboden ontwikkelingsmaterialen groeien. Dit maakt onze opvang uniek, kinderen werken gezellig samen ongeacht leeftijd of niveau. Diversiteit in groepen levert vele voordelen op zoals: broertjes en zusjes die bij elkaar in de groep zitten en jonge kinderen die van oudere kinderen leren.

Begeleiding die afgestemd is op het kind

Ons vast en ervaren team van pedagogisch medewerkers geven jouw kind de begeleiding die het nodig heeft. We luisteren en kijken goed naar je kind en kunnen daarmee precies aanbieden wat nodig is voor groei en ontwikkeling. We dagen je kind uit om zelf ook aan te geven wat hij of zij nodig heeft en leert zo ook snel keuzes te maken. Talentontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, bij ons krijgt het kind de ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan waar zijn of haar talenten en interesses liggen. Wij bieden vervolgens de mogelijkheden om deze helemaal te ontwikkelen.

We werken goed samen met de basisschool die zich ook in het kindcentrum bevind. Dit zorgt ervoor dat de overgang naar verschillende groepen en onderwijs soepel verloopt. We bieden een warme en gezellige locatie waar kinderen zicht fijn en veilig voelen en waar iedereen respect heeft voor elkaar.

Praktische informatie

Openingstijden

Kinderdagopvang: maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur

Peuteropvang: maandag, dinsdag en donderdag van 8:15 tot 14:15 uur

BSO: maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00

Algemene informatie
Adresgegevens Droppingsstraat 4
8923 BW Leeuwarden
LRK Registratienummer BSO: 236501008 / KDV en POV: 107724595
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Kinderen hebben na school een plek voor zichzelf. Een plek waar ze zichzelf mogen zijn en waar ze zich volop kunnen ontwikkelen. Dit kan door bijvoorbeeld knutselen, buiten spelen, spellen doen en samen een legpuzzel maken.

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in