Terug naar Locatiekaart

Peuteropvang Lyts Yleke de Kogge IJlst

Wij hebben een speciaal ingerichte ruimte waar peuters in een veilige, gemoedelijke omgeving, spelenderwijs leren, ontmoeten en ontwikkelen.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Peuteropvang Peuteropvang

Spelenderwijs leren staat bij ons centraal. Zelf ontdekken hoort hierbij. Sociale vaardigheden ontwikkelen en leren omgaan met elkaar en met elkaars gevoelens vinden wij belangrijk.

Pedagogisch medewerker - Peuteropvang de Kogge

Lyts Yleke de Kogge is een Peuteropvang met aandacht voor tweetaligheid

Lyts Yleke de Kogge is een gecertificeerde tweetalige peuteropvang. We vinden tweetaligheid namelijk belangrijk. We hechten behalve aan het Nederlands ook grote waarde aan het Fries: we zijn per slot van rekening in Friesland gevestigd.

Bij ons wordt Fries en Nederlands gesproken en werken we met twee methodes: Uk en Puk (Nederlands) en Tomke (Fries). Er is een vaste pedagogisch medewerker aanwezig die Fries of Nederlands spreekt. Het is voor ons belangrijk dat een peuter zich veilig voelt, zodat het zich verder kan ontwikkelen. 

Wij volgen het kind in zijn of haar spel, we werken vanuit het kind. Wij maken gebruik van Klasbord. Ouders kunnen zo meekijken in de groep. We betrekken ouders bij de thema-activiteiten door ze bijvoorbeeld uit te nodigen in de groep en er is een actieve oudercommissie. Bij het brengen en halen is er tijd voor een overdracht.

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30-12:30 uur

 

Algemene informatie
Adresgegevens De Dassenboarch 23A
8651 CB IJlst
LRK Registratienummer 241782107
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Peuters gaan graag naar onze peuteropvang. Ze maken gebruik van de hele ruimte die ingedeeld is in speelhoeken. Zo ontdekken ze nieuwe materialen. Bovendien kunnen ze bij ons heerlijk buiten spelen.

Ervaring van kinderen

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in