Terug naar Locatiekaart

Peuteropvang De Ukkepuk in Ee

Onze peuteropvang is een toplocatie, waar de peuters bij ons komen spelen en zich ontwikkelen tot een uniek kind.

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang
  • Peuteropvang Peuteropvang

Wij werken met plezier met de kinderen uit ons dorp en doen er alles aan om de kinderen met elkaar een fijne tijd geven op de peuteropvang.

Pedagogisch medewerker - De Ukkepuk

Samen spelenderwijs leren

Bij onze peuteropvang in Ee brengen we de kinderen spelenderwijs in aanraking met elkaar. Ze leren van elkaar in de omgang met elkaar, maar ook ontwikkelen ze zich onder andere op het gebied van taal en motoriek. Het tweetalige beleid op onze peuteropvang vinden passen bij ons dorp. De kinderen hebben hier ook baat bij als ze op de basisschool komen.

Goede samenwerking tussen peuteropvang en bassischool in Ee

We werken samen met CBS de Gearing. We vieren onder andere het Sinterklaas feest op dezelfde dag. En ook bij calamiteiten hebben we nauw contact en stemmen we met elkaar af. Dat vinden we positief.

We zorgen voor een goed contact met de ouders. De saamhorigheid en betrokkenheid van de ouders vinden we waardevol. Door de ouders op de hoogte te houden via Whatsapp en in nieuwsbrieven weten ze wat er speelt op de peuteropvang en wat we allemaal aan activiteiten doen.

De ontwikkeling van je peuter

We brengen de ontwikkeling van jouw peuter goed in beeld en maken voor de overgang naar de basisschool een overdrachtsformulier dat we samen met jou als ouder bespreken. De kinderen krijgen elke week een ander boek mee naar huis, zodat de ouders dit kunnen voorlezen. Zo wordt de taal op de opvang en thuis gestimuleerd.

De oudercommissie is actief en betrokken. Zij staan achter ons als pedagogisch medewerkers en ondersteunen waar nodig. Zo helpen ze bij het aanpassen van het plein, de organisatie op de opvang, de ouderleesmap up-to-date houden en bij het organiseren van feesten en vieringen.

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: maandag en  donderdag van 8:15 tot 12:15 uur

Algemene informatie
Adresgegevens De Skeperij 35
9131LE in Ee
LRK Registratienummer 219497618
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De kinderen gaan met plezier naar de peuteropvang toe en leren veel. Ze leren samen delen en ontdekken ander spelmateriaal dan thuis. Ons kind kan zich ontwikkelen op een plek waar zij zich fijn en vertrouwd voelen.

Ervaring van een ouder

Benieuwd naar onze peuteropvang in EE? Kom langs of schrijf je in!