Terug naar Locatiekaart

Kleinschalige kinderopvang “Thûs by Aukje” – gastouder Aukje in Bitgum

Thûs by Aukje is een kleinschalige opvangplek voor kinderen van 0 tot 4 jaar met ruim 10 jaar ervaring.

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Gastouderopvang Gastouderopvang

Kinderen moeten zich allereerst `thuis voelen’ en dan pas gaan kinderen spelen/ontdekken en leren. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en hun daarbij begeleiden vind ik prachtig.

Gastouder Aukje

Thûs by Aukje is een kleinschalige opvangplek voor kinderen van 0 tot 4 jaar met ruim 10 jaar ervaring. Door de kleinschaligheid is er voldoende ruimte voor individuele aandacht en begeleiding bij zijn/haar ontwikkeling. In een huiselijke sfeer, veilig en vertrouwd, kan je kind zich ontwikkelen en de wereld ontdekken. Doordat er meerdere kinderen zijn is er ook altijd iemand om mee te spelen.

Thûs by Aukje gastouderopvang Bitgum is centraal gelegen. Ook voor vraagouders uit Sint Annaparochie, Beetgumermolen, Engelum, Berlikum, Menaldum, Jelsum en Stiens snel te bereiken. Zoek je opvang in een huiselijke maar professionele omgeving, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Aukje haar huis is ruim en veilig ingericht en beschikt over een hele grote tuin waar de kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen. De kinderen hebben zowel binnen als buiten alle ruimte om te spelen en de wereld te ontdekken. De woonkamer is helemaal ingericht op de behoefte van de kinderen. Buiten is een ruime, volledig omheinde, achtertuin met o.a. een schommel, glijbaan, trampoline, zandbak en een ruime keuze aan buitenspeelgoed/materialen. 

Voor Aukje is geborgenheid bieden belangrijk in de opvang. Kinderen moeten zich fijn voelen en met plezier naar de opvang gaan. Hetzelfde geldt voor de ouders, ook zij moeten met een gerust hart hun kind komen brengen. Daarom vind ik contact met ouders erg belangrijk. Samen wil je het beste voor de kinderen, duidelijke en open communicatie is hierbij essentieel.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag van 07.45 uur tot 17.15 uur.

Algemene informatie
Adresgegevens It Tiltsje 6
9044 NW Bitgum
LRK Registratienummer 213509994
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Benieuwd naar "Thûs bij Aukje"? Schrijf je nu in!