Terug naar Locatiekaart

Kleinschalige kinderopvang “Janneke” in Franeker

Bij Janneke’s Kinderopvang is ieder kind uniek, waardoor het kind de tijd en aandacht krijgt die nodig is om zich in een veilige omgeving met warmte en liefde te kunnen ontwikkelen.

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Gastouderopvang Gastouderopvang

Door de ruim 30 jaar ervaring leer je signalen van kinderen snel herkennen en kun je hierop inspelen. Ik vind het erg belangrijk mijn gastkinderen goed te leren kennen en een fijne band met hen op te bouwen.

Gastouder Janny

Bij Janny van kleinschalig kinderopvang Janneke worden kinderen opgevangen in een huiselijke sfeer. Ze vindt het belangrijk dat kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen welke bovenal ook erg gezellig is. De gastkinderen hebben de ruimte om zelfstandig, maar ook samen te leren spelen. Hiervoor is binnen maar ook buiten, in een afgesloten tuin, meer dan genoeg ruimte zodat ze lekker vrij kunnen spelen. Buiten kan dit o.a. in de zandbak en op de glijbaan. Daarbij zijn er zowel binnen als buiten fietsjes en auto’s aanwezig en is er een ruime keuze uit verschillend speelgoed. Tot slot, om kinderen op alle creatieve gebieden te stimuleren, zingen we ook vaak liedjes en knutselen we met regelmaat.

Omdat het voor ouders erg belangrijk is om op de hoogte te zijn van de ontwikkeling van hun kind, evalueert Janny iedere dag kort met ouders hoe de ochtend en/of middag verlopen is. Hoogtepunten in de ontwikkeling van het/de kind(eren) of bijzondere gebeurtenissen legt ze graag met een foto of filmpje vast en stuur die de betreffende ouder(s) toe.

Praktische informatie

Openingstijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Algemene informatie
Adresgegevens Calspad 17
8802 SB Franeker
LRK Registratienummer 115827262
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Met het opzetten van muziek, welke de kinderen vaak zelf mogen kiezen, maak ik ze erg blij. Ze vragen hier regelmatig naar. We gaan daarbij dan vaak samen zingen en dansen wat een ontzettend leuke en gezellige sfeer tot gevolg heeft.

ervaring van de gastkinderen van Janny

Ook zo nieuwsgierig geworden? schrijf je in!