Terug naar Locatiekaart

Kinderopvang Wergea De Pastorie en BSO

Wij zijn een kleinschalige, laagdrempelige locatie, met oog voor het unieke in ieder kind

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang
  • Kinderdagverblijf Kinderdagverblijf
  • Peuteropvang Peuteropvang

Wij vinden persoonlijk contact met de kinderen belangrijk. We verwelkomen ze persoonlijk en geven elkaar een knuffel bij het afscheid.

Pedagogisch medewerker

Persoonlijke kinderopvang in Wergea

We bieden kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar in de Pastorie gelegen in Wergea. Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang komen hier samen in een combinatiegroep. Bovendien bieden we buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4-12 jaar op school aan (B.K. van de Bergstrjitte 2). Tijdens vakanties worden beide locaties samengevoegd zolang de kind aantallen dat toelaten.

Onze locatie de Pastorie is huiselijk en het gebouw is omringd door een grote tuin met veel groen. Persoonlijk, open en eerlijk contact tussen medewerkers en ouders vinden we onmisbaar. We maken dan ook jaarlijks een paas- of kerstpakketje voor het hele gezin. Bij ons vind je een flexibel team, met vaste gezichten. Dat geeft vertrouwdheid voor de kinderen.

Gezonde voeding is belangrijk

Uitdagende activiteiten, daar houden we van! Het Toparrangement helpt daarbij. Via onze webshop bieden we verschillende workshops aan. We vinden gezonde, zoveel mogelijk biologische voeding belangrijk. Ouders betrekken we op verschillende manieren: we hebben een oudercommissie, we organiseren feesten waarbij ouders welkom zijn, ouders zijn welkom op de locatie we houden ze op de hoogte met foto’s, Whatsapp berichten en nieuwsbrieven.

Praktische informatie

Openingstijden

Kinderdagopvang: maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:15 uur

Peuteropvang: maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur

BSO: maandag t/m vrijdag van 14:15 tot 18:15 uur (vrijdag vanaf 12:00 uur)

Algemene informatie
Adresgegevens Kerkbuurt 22
9005 PB Wergea
LRK Registratienummer BSO Wergea de Pastorie: 236170363 / KDV Wergea de Pastorie: 135158278 / BSO Wergea (in school): 199729931
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

We houden van de mooie, grote tuin bij de Pastorie. Daardoor kunnen we veel buiten spelen. En we mogen veel. We krijgen veel zelfstandigheid. Ook het verschillende speelgoed vinden we leuk om mee te spelen.

Ervaring van kinderen

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in