Terug naar Locatiekaart

Kinderopvang Nijland De Earste Trimen

Een fijne locatie met een gemoedelijke sfeer en vriendelijke medewerkers die in het belang van de kinderen werken.

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang
  • Peuteropvang Peuteropvang

Bij ons mogen de kinderen zichzelf zijn en sluiten we aan bij wat de kinderen leuk vinden en waar ze behoefte aan hebben. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen.

Pedagogisch medewerker - De Earste Trimen

Kleinschale kinderopvang in Nijland

De Earste Trimen is een kleine kinderopvang in Nijland waar een gemoedelijk sfeer heerst. De ouders en medewerkers zijn betrokken. Er wordt zowel op de peuterspeelzaal als op de buitenschoolse opvang met thema’s gewerkt. De peuterspeelzaal werkt met zesweekse thema’s en met de buitenschoolse opvang verzinnen we activiteiten die daarbij aansluiten. 

Zo kunnen we elkaar aanvullen en de ruimte samen in de sfeer van het thema brengen. De activiteiten sluiten aan bij de leeftijd van de kinderen. Op de POV wordt er veel interactief voorgelezen. Op de BSO vinden ze het heerlijk om te knutselen, buiten te voetballen en gaan we regelmatig koken en bakken omdat we gebruik kunnen maken van de keuken van school. 

Wij zijn een gecertificeerde tweetalige peuteropvang, Fries en Nederlands. We doen veel aan taalactiviteiten, met als doel de tweetalige ontwikkeling van kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren. Een tweetalige ontwikkeling heeft veel voordelen. Het versterkt het taalgevoel, en de sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen.
Meer informatie over dit onderwerp vindt u in ons pedagogisch werkplan en op www.sfbo.nl

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: ma, di, wo en vr  van 8:15 tot 12:15 uur

BSO: maandag t/m do tijden: 7:00 tot 8.30 en 14:15 tot 18:15

Algemene informatie
Adresgegevens Hendrik Pollemastrjitte 2
8771 RT Nijland
LRK Registratienummer BSO: 559446676 / POV: 330715136
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De kinderen vinden de verscheidenheid aan speelmogelijkheden fantastisch! Ook vinden de kinderen het leuk dat onze juffen meedoen aan de spelletjes.

Ervaring van kinderen

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!