Terug naar Locatiekaart

IKC Holwerd: Spetters en Kanjers

Wij bieden een vertrouwde plek voor alle kinderen.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang
  • Kinderdagverblijf Kinderdagverblijf
  • Peuteropvang Peuteropvang

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind het naar z’n zin heeft. We hebben daarom twee BSO-groepen, ingedeeld op leeftijd. Zo krijgen alle kinderen de aandacht die ze verdienen.

Pedagogisch medewerker - Kinderopvang Holwerd

Ga op avontuur bij de Spetters (KDV/POV) en de Kanjers (BSO)

Ons IKC Holwerd is een fantastische plek voor je kind! We hebben een vast en hecht team, dat vinden de kinderen ontzettend fijn. Onze medewerkers zijn namelijk perfect op elkaar ingespeeld en dat zorgt voor een warme en veilige omgeving voor jou kind.

Op onze locatie gaan we samen op avontuur, we organiseren namelijk van alles door het jaar heen. We gaan bijvoorbeeld met je jonge kinderen op speurtocht in het dorp. En wat dacht je van een super leuke pyjamaparty of een handlettering-workshop! Maar niet alleen de activiteiten zijn bij ons top, onze locatie is ook van alles te beleven.

Elk kind zijn eigen plekje

Ook voor het kinderdagverblijf en de peuteropvang geldt: ieder kind moet z’n plekje bij ons vinden. We kijken naar wat een kind nodig heeft en spelen hierop in door het uit te dagen en te begeleiden waar nodig. We vinden het belangrijk om dingen samen met ouders te organiseren. Vanuit hier ontstaan de leukste activiteiten. We zorgen ervoor dat jij als ouder kan zien wat er met je kind gebeurt, zodat jij daar ook van kan genieten net zoals wij!

Tweetalige opvang

Wij hebben een gecertificeerde tweetalige kinder- en peuteropvang, Fries en Nederlands. We doen veel aan taalactiviteiten, met als doel de tweetalige ontwikkeling van kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren. Een tweetalige ontwikkeling heeft veel voordelen. Het versterkt het taalgevoel, en de sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in ons pedagogisch werkplan en op www.sfbo.nl

Praktische informatie

Openingstijden

Kinderdagopvang: maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:15 uur

Peuteropvang: maandag t/m donderdag van 8:30 tot 12:30 uur

BSO: maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 8:30 en van 14:00 tot 18:15 (vrijdag vanaf 12:00 uur)

Algemene informatie
Adresgegevens De Morgenzon 5B
9151 KM, Holwerd
LRK Registratienummer BSO: 212601714 / KDV en POV: 138485999
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Het is heel fijn dat er zulke leuke leidsters zijn. Die zijn heel erg lief.

Ervaring van een kind

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in