Terug naar Locatiekaart

Kinderdagverblijf Dronrijp Ringeling

Onze gezellige dorpslocatie is een veilige en warme plek en een uitdagende speel- en leerplek voor kinderen van nul tot vier jaar

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Kinderdagverblijf Kinderdagverblijf

Interactief voorlezen, samen bewegen en spelen in onze natuurlijke tuin maken Ringeling tot een gezonde en uitdagende omgeving voor de kinderen.

Pedagogisch medewerker - De Ringeling

Huiselijk kinderdagverblijf in Dronrijp

Op Ringeling staat een veilige en huiselijke sfeer voorop! Ons kinderdagverblijf is een mooie dorpse locatie middenin Dronrijp. Onze vaste en professionele pedagogisch medewerkers zorgen dat jouw kind zich thuis voelt bij ons. Daarnaast geven we je kind de ruimte om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Door ze vooral aan te moedigen bij wat ze bedenken en doen, krijgen de kinderen zelfvertrouwen.

Op onze locatie werkt een betrokken team. Deze ervaren ploeg staat pal achter de visie van Kinderopvang Friesland: het kind staat centraal! Daarnaast spelen onze creatieve medewerkers in op de landelijke thema’s, zoals de nationale voorleesweken, de kinderboekenweek en het uitgebreide VVE-programma Uk en Puk. We zijn een gecertificeerde tweetalige locatie. We hechten waarde aan dat je kind zowel het Frysk als het Nederlands leert.

Bij ons kan je kind fijn spelen in onze natuurlijke tuin. En binnen hebben we veel uitdagende materialen zodat jouw kind spelenderwijs leert. Daarnaast organiseren we verrassende activiteiten. Hiermee is er bij Ringeling altijd iets te beleven!

Praktische informatie

Openingstijden

Kinderopvang: maandag t/m vrijdag van 7:15 tot 18:15 uur

 

Algemene informatie
Adresgegevens Hearewei 19
9035 EH Dronryp
LRK Registratienummer 157681749
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Onze kinderen zijn altijd erg enthousiast als ze naar Ringeling gaan.

Ervaring van een ouder

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!