Terug naar Locatiekaart

Gastouderopvang Sippie in Zuiderburen, Leeuwarden

Gastouderopvang Sippie van 0-4 jaar: rust, ruimte en regelmaat!

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Gastouderopvang Gastouderopvang

Mijn Gastouderopvang is een plekje waar elk kindje zich thuis voelt, veel kan spelen en zichzelf mag zijn.

Gastouder Sippie

Sippie is al jaren gastouder voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Vooral het volgen van de ontwikkeling van baby tot kleuter en hieraan een steentje mogen bijdragen geeft Sippie veel voldoening.


Sippie laat de kinderen veel zelf spelen en ontdekken. Kinderen en Sippie bouwen in de loop van de tijd een band op samen, kinderen herkennen elkaar en Sippie. Er wordt veel gelachen en praatjes gemaakt. Het is belangrijk dat kinderen goed in hun vel zitten, vrolijk zijn en met andere kinderen spelen.

Spelen kan binnen maar ze gaan ook veel met z’n allen naar buiten: wandelen en spelen in de grote veilige tuin. Sippie knutselt graag met de kinderen, bij elk nieuw jaargetijde en bij leuke gebeurtenissen.

Ieder kind heeft een eigen boekje, waar Sippie in beschrijft wat de belevenissen zijn van de dag. Ook schrijft ze daarin de leuke opmerkingen die kinderen soms maken. Als ouders ook schrijven over gebeurtenissen thuis kan Sippie hierover ook met het kind praten. Zo ontstaat een mooie verbinding tussen thuis en de gastouderopang.

Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en donderdag. Tijden in overleg met Sippie.

Algemene informatie
Adresgegevens Frouwesan 66
8939 EP Leeuwarden
LRK Registratienummer 188614783
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

We zijn blij met Sippie, hoe rustig ze met de kinderen omgaat, de leuke knutsels en vooral de verhaaltjes in het boekje!

ouder van een van de kinderen

Enthousiast geworden, meldt je aan!