Terug naar Locatiekaart

Gastouderopvang Seerôvers en Lânrotten bij Jetske in Mantgum

Gastouderopvang Seerôvers en Lânrotten is een flexibele, kleinschalige opvang met een vast en vertrouwd gezicht in een gezinssituatie, waar kinderen zich welkom en veilig voelen!

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Gastouderopvang Gastouderopvang

Ik ben trots op de veilige en vertrouwde opvanglocatie met tevreden, blije kinderen en ouders. Ik zet mij in voor de rust en harmonie in de opvang

Gastouder Jetske

Jetske biedt de kinderen een veilige opvang, waar ieder kind zichzelf mag/kan zijn en zich kan ontwikkelen. Activiteiten die er zoal worden gedaan zijn om kinderen te stimuleren in hun spel, creativiteit en beweging. Jetske past haar activiteiten aan de seizoenen, feestdagen én beleving van het kind. Samen fruit en de lunch eten is een terugkerend sociaal moment, kinderen leren aan tafel te blijven zitten en te luisteren naar elkaar.

De kinderen genieten van: voorlezen, samen spelletjes doen en knutselen. Gezelligheid samen staat voorop! Er is een gevarieerd aanbod van spel-, speel-, teken- en knutselmateriaal.


Ouders worden bij de gastouderopvang betrokken door mondelinge overdracht, foto’s en schriftelijke nieuwsbrieven van Jetske.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur.

Algemene informatie
Adresgegevens Master Jansenstrjitte 6
9022 AN Mantgum
LRK Registratienummer 837476355
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Mijn kinderen genieten van het voorlezen van Jetske!

Een van de ouders van de kinderen

Ook zo enthousiast? Schrijf je kind nu in!