Terug naar Locatiekaart

Gastouderopvang de vrolijke vriendjes bij Jellie te Minnertsga

Het is hier altijd een gezellige drukte waar veel kan én mag, we maken er samen een leuke dag van!

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Gastouderopvang Gastouderopvang

Ik heb zelf ook 3 kinderen, dus er is altijd wel een kindje om me te spelen.

Gastouder Jellie

Gastouderopvang de vrolijke vriendjes bij Jellie thuis is een prachtige plek voor kinderen om te mogen zijn.

De kinderen kunnen naar hartelust buiten spelen in de tuin. Er is van alles te beleven, er zijn verschillende dieren die geaait en verzorgd kunnen worden. Het speeltoestel heeft schommels en een glijbaan, maar ook stoepkrijten, tenten bouwen of een spelletje buiten doen met elkaar kan allemaal.

’s Morgens worden de schoolgaande kinderen lopend of fietsend naar school gebracht, er zijn voldoende loopfietsjes, trekkers, stepjes en een grote skelter zodat ieder kind in optocht mee kan. De kleine kinderen worden vervoerd in een bolderwagen of duowagen. Boodschapjes doen, even naar de speeltuin of de kinderboerderij zijn leuke uitstapjes.

Als het regent is er voor groot en klein binnen ook veel te doen, er wordt samen gespeeld, (voor)gelezen een spelletje gedaan. Als er iemand jarig is en bij moeder- of vaderdag wordt er volop geknutselt. Ook werkt Jellie met thema’s, een hoekje in de woonkamer is dan helemaal ingericht voor dat thema.

Voor de allerkleinsten zijn er boven voldoende slaapplekjes, elk in een aparte ruimte. Jellie kan door middel van een babyfoon met camera de slapende kinderen goed in de gaten houden.

Als de ouders hun kinderen ophalen neemt Jellie de dag met hun door, voor de allerkleinsten houdt ze in een schriftje bij wat ze hebben gedronken en hoe lang ze sliepen. En gedurende de dag stuurt Jellie nog wel eens een leuke foto of berichtje naar ouders.

Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar zijn van maandag tot en met donderdag welkom. Opvang op vrijdagochtend of op wisselende dagen is in overleg mogelijk.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag de hele dag en in overleg vrijdag tot 13.00 uur. In overleg met Jellie veel mogelijk.

Algemene informatie
Adresgegevens P.B. Winsemiusstrjitte 34
9047 JL Minnertsga
LRK Registratienummer 102171166
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Jellie schrijft elke dag in het schriftje en stuurt tussendoor ook vaak een foto, zo leuk!

Ouder van 1 van de kinderen

Benieuwt naar gastouderopvang de vrolijke vriendjes? Schrijf je nu in!