Terug naar Locatiekaart

Gastouderopvang ‘de blide hûntsjes’ bij Lianne in Berlikum

‘De blide hûntsjes’ is een kleinschalige opvangplek voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Gastouderopvang Gastouderopvang

De zorg voor de huisdieren doen we vaak samen met de kinderen, zo zijn er 2 honden, 2 poezen, 2 cavia’s en meerdere vissen. Kinderen vinden het leuk om hierbij te helpen.

Gastouder Lianne

‘De blide hûntsjes’ is een kleinschalige opvangplek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Een huiselijke opvanglocatie sinds begin 2022. Centraal gelegen in het dorp, maar ook toegankelijk voor vraagouders uit omliggende dorpen.

Belangrijk is dat kinderen en hun ouders zich thuis, veilig en vertrouwd voelen.

Binnen is er een aparte speelruimte, maar er wordt ook veel in de woonkamer gespeeld. Speelgoed wordt afgestemd op de aanwezige kinderen en geregeld gewisseld in aanbod. Zo valt er altijd weer wat nieuws te ontdekken. Er worden spelletjes gespeeld, getekend en geknutseld. Er is veel ruimte om lekker vrij te spelen.

Buiten is er een ruim omheinde en kindvriendelijke tuin, met o.a. zandbak, schommel, trampoline, grasveld en volop vermaak door het aanwezige speelgoed en materiaal. Ook is er een kleine moestuin, waar we als kinderen dat leuk vinden in bezig kunnen. Daarnaast gaan we regelmatig erop uit door een wandeling te maken, een boodschapje te halen en naar de speeltuin te gaan, enzovoorts.

Boven is er een aparte slaapkamer met ledikant beschikbaar voor de kinderen die moeten slapen. Indien er meerdere kinderen tegelijk moeten slapen wordt er gebruik gemaakt van de andere slaapkamer met campingbedje. Gestreefd wordt naar zoveel mogelijk een vaste slaapplek met bed.

Bij het ophalen van de kinderen worden de ouders op de hoogte gebracht van de belevenissen van die dag. Ook middels foto’s en filmpjes die gedurende de dag gemaakt worden.

Praktische informatie

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag, tijden in overleg

Algemene informatie
Adresgegevens Meseame 6
9041 ET Berlikum
LRK Registratienummer 154140156
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Onze kinderen gaan met veel plezier en wij laten ze met een goed gevoel achter.

Ouders van opvangkinderen