Terug naar Locatiekaart

Gastouder Annemarie te Franeker

Elk kind is uniek, ontwikkeld zich op zijn/haar manier en ik ben er voor ze!

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Gastouderopvang Gastouderopvang

Cupcakes maken met Annemarie is Leuk!

gastkindje

De gastouderopvanglocatie van Annemarie ligt centraal ten opzichte van drie scholen en de speeltuin is om de hoek! Het huis is overzichtelijk en staat garant voor veel speelplezier voor de kinderen.

Annemarie is er voor de kinderen om plezier met ze te maken, een luisterd oor te bieden en zo nodig om te troosten.

Annemarie gaat er graag op uit met de kinderen: wandelen, de eendjes voeren in het park of naar de speeltuin. Maar ook in de achtertuin spelen is iets wat de kinderen graag doen, er staat naast een trampoline (met veiligheidsnet) ook een speelhuis. Zelfs een watertafel en verschillende fietsjes zijn aanwezig. Bij het binnenspelen is vooral het keukentje favoriet en ook de poppenwagens worden veelvuldig gebruikt.

Muziek in de vorm van samen liedjes zingen en dansen is een regelmatig terugkerend onderdeel van de dag, net als verhaaltjes voorlezen.

Annemarie heeft met de ouders een opvangapp waarin ze wel eens foto’s stuurt en ouders op de hoogte brengt van wat er zoal gebeurt gedurende de opvangdag. Tijdens de breng- en haalmomenten maakt Annemarie altijd tijd om even met ouders de dag door te nemen als dat nodig is.

Het bieden van een leuke en veilige plek in een huiselijke omgeving met aandacht voor structuur en regelmaat is belangrijk voor Annemarie. Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar kunnen worden opgevangen bij Annemarie. Na de zomer start Annemarie op haar nieuwe adres, daar is een slaapplek aanwezig op de begaande grond en wordt het een waar paradijs voor de opvangkinderen.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 06.15 uur tot 18.00 uur.

Algemene informatie
Adresgegevens Vijfhuizen 18
8801 AT
LRK Registratienummer 293415535
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De mogelijkheid tot flexibele opvang bij Annemarie is heel fijn en dat alles is overleg gaat!

ouders

Benieuwd naar deze locatie? Schrijf je in!