Terug naar Locatiekaart

BSO de Toekomst Leeuwarden

Op onze locatie hebben kinderen veel vrijheid om lekker te spelen en kind te zijn en tegelijk leren ze spelenderwijs ook rekening met elkaar te houden.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang

We beschikken in ons gebouw over een grote keuken en naast ons gebouw ligt een prachtige speeltuin. Daar maken we dankbaar gebruik van.

Pedagogisch medewerker

BSO de Toekomst is een prachtige locatie in Leeuwarden

BSO de toekomst ligt prachtig aan een grote, mooie speeltuin.  Kenmerkend voor ons is de goede sfeer en de saamhorigheid, zowel tussen kinderen onderling als tussen kinderen en pedagogisch medewerkers. We zijn heel toegankelijk doordat we aan een openbare speeltuin liggen en gehuisvest zijn in een wijkgebouw. Kinderen spreken makkelijk even af met hun vrienden in de speeltuin. Alle kinderen weten ons te vinden. Ook als ze niet op de BSO zitten.

We zitten in een multifunctioneel gebouw, dus dat is niet speciaal voor ons ingericht. Juist daardoor zijn de kinderen heel creatief met de dingen die er wel zijn. Onderlinge relaties en boeiende activiteiten zijn nu nog belangrijker. Zo koken en bakken we in onze grote keuken en gebruiken we de grote zaal voor  bewegingsactiviteiten in het Toparrangement. En voordeel is dat we deze ruimte ook kunnen gebruiken op en regenachtige dag, zodat we altijd voldoende kunnen bewegen.  Via digitale media houden we ouders op de hoogte. Als ze de kinderen komen halen is er ook altijd wel ruimte voor een praatje.

Praktische informatie

Openingstijden

BSO: maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 8:30 uur en 14:00 tot 18:30 uur

Algemene informatie
Adresgegevens Achlumerstraat 2A
8913 GM Leeuwarden
LRK Registratienummer 198428297
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Wij vinden de speeltuin fijn en dat we met vrienden af kunnen spreken. We hebben veel vrijheid om dingen te doen die we graag willen: bijvoorbeeld dansjes bedenken of een ‘stukje op te voeren’ in de grote zaal. In dezelfde zaal kunnen we ook onze PlayStation (met een spel als bijvoorbeeld MInecraft) via een beamer op een groot scherm projecteren. Hier kunnen we met een paar kinderen met elkaar gamen: dit vinden we ook erg leuk!

Ervaring van kinderen

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!