Terug naar Locatiekaart

Buitenschoolse opvang Goutum

Wij zijn al tien jaar een kleinschalige, plezierige, maar vooral vertrouwde buitenschoolse opvang voor kinderen uit Goutum.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang

Ik kijk altijd goed naar de behoeften van een kind. Daar begint namelijk alles mee.

Pedagogisch medewerker - BSO Goutum

Buitenschoolse opvang Goutum: een kleinschalige locatie met korte lijnen en aandacht voor het kind

Buitenschoolse opvang Goutum beschikt over een mooi sportveld van korfbalclub Wêz Warber. Ouders kiezen bewust voor kleinschaligheid, korte lijnen, vaste gezichten en opvang buiten de directe omgeving van school.

De wijze van opvang vindt altijd in overleg met de ouders plaats. Daarbij wordt gekeken naar wat past bij de leeftijd: een ouder kind heeft meer vrijheden dan jongere kinderen. De afspraken worden vastgelegd in een kinddossier. Ook wordt goed geluisterd naar de behoeften van het kind in relatie tot de groep: wat wil het kind zelf, bij welke kinderen voelt het zich het beste thuis en wat vinden ze leuk om te doen. De opvang gebeurt tenslotte in de vrije tijd van de kinderen. Daar houden we natuurlijk rekening mee.

De pedagogisch medewerkers informeren de ouders met nieuwsbrieven en het ophaalmoment is er ook om even met elkaar bij te praten. Er zijn bovendien jaarlijks kindgesprekken. Informatie wordt ook gedeeld met de oudercommissie.

Praktische informatie

Openingstijden

Dinsdag en donderdag van 14.15 tot 18.15 uur.

Algemene informatie
Adresgegevens Buorren 31
9084 BB Goutum
LRK Registratienummer 217864934
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

‘Er is hier zoveel te doen! Knutselen, het fantasiespel en spelen met constructiespeelgoed. We vervelen ons nooit. Er is mooi sportveld waar we frisbeeën, voetballen en tikkertje spelen.

Ervaring van een kind

Wil jij ook graag een kleinschalige opvang voor je kind, waar aandacht voor je kind voorop staat? Schrijf je in, of kom langs!

Schrijf je kind nu in