Terug naar Locatiekaart

BSO Wirdum De Pitstop

Wij zijn een gezellig warm tweede thuis waar jouw kind zich heerlijk vermaakt

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang

We zijn heel graag buiten en spelen in weer en wind. Het is belangrijk dat kinderen bewegen en dankzij ons spelmateriaal is er genoeg te beleven.

Pedagogisch medewerker - BSO Wirdum

Ruime BSO in Wirdum waar van alles te beleven is

BSO Wirdum is gelegen in een voormalig schoolgebouw met enorm veel ruimte om te ontdekken en spelen! Zo staan er in onze centrale hal al meteen een aantal speeltoestellen waar de kinderen lekker op kunnen spelen. Wij hebben enorm veel materialen waar jouw kind mee aan de slag kan gaan, zo kunnen ze heerlijk knutselen of lekker spelen in de poppenhoek. Ideaal voor als het weer slecht is, maar we zijn natuurlijk ook veel buiten te vinden!

Niet alleen onze binnenruimte is groot, maar onze buitenruimte is dat ook! Kinderen kunnen heerlijk rondom de locatie buitenspelen en ontdekken. Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk dat de kinderen veel buitenspelen en bewegen, daarom hebben we buiten veel materiaal om mee te spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze stoere stuntstepjes? een echte favoriet van de kinderen! Naast onze eigen activiteiten bieden we ook nog het top aanbod van shop.kinderopvangfriesland.nl aan, hier vind je nog meer leuke arrangementen en activiteiten voor jouw kind!

Perfect gelegen aan een basisschool

Onze locatie delen we met de basisschool van Wirdum, ideaal voor jou en je kind! Als BSO zorgen we er ook voor dat jij als ouder betrokken bent. We houden je op de hoogte via een nieuwsbrief en sturen je dagelijks foto’s en verhalen van wat jouw kind die dag beleeft heeft!

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:15 uur

Algemene informatie
Adresgegevens Th. Beekhuisstrjitte 2
9088 AS , Wirdum
LRK Registratienummer 193088770
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Het is hier erg gezellig omdat er ook veel vriendjes en vriendinnetjes zijn. Het speellokaal is heel leuk en de poppenhoek ook.

Ervaring van een kind

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in