Terug naar Locatiekaart

BSO Marsum De Polle

Wij vullen de behoeften van ieder kind aan, waarbij niks moet en niksen mag!

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang

Wij zijn er trots op dat wij de kinderen een prettige en veilige opvanglocatie kunnen bieden. De kinderen kunnen altijd op ons terugvallen als ze dat willen. Zo geven we ieder kind een veilig gevoel.

Pedagogisch medewerker - de Polle

BSO Marsum niks moet, niksen mag

Bij onze BSO in Marsum bieden we opvang in de vrije tijd van jouw kind. Wij vinden het daarom belangrijk dat jou kind zich ook vrij voelt en lekker bij ons op de locatie kan ontspannen. Ons motto is daarom: niks moet, niksen mag.

Op onze locatie zijn we samen een grote familie, we houden ervan dat we een huiselijke sfeer hebben waarin je kind lekker kan spelen, leren en ontdekken. Onze locatie delen we met de bassischool De Polle, ideaal voor wanneer de school uit is. Onze BSO heeft veel speelgoed waar jouw kind lekker mee kan spelen, maar als kinderen even niet willen spelen met speelgoed dan kunnen ze ook genieten van een leuke film.

Kinderen willen natuurlijk wel eens bij een vriendje of een vriendinnetje spelen, wij zorgen ervoor dat jij als ouder hiervan op de hoogte wordt gesteld en zorgen ervoor dat jij betrokken wordt bij de activiteiten op de BSO. Zo ben jij als ouder altijd goed op de hoogte wat zich afspeelt bij onze locatie.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 14:00 tot 18:15 uur.

Bij voldoende aanmeldingen/interesse kan de BSO ook op vrijdagmiddag worden geopend.

Algemene informatie
Adresgegevens Skoallestrjitte 28
9034 GL, Marssum
LRK Registratienummer 552278671
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De BSO is echt mega leuk. Het is leuk om met de manege te spelen en te knutselen. En het is fijn om aan het einde van de dag, als ik een beetje moe ben, naar een film te kijken

Meisje groep 5

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in