Terug naar Locatiekaart

BSO Leeuwarden LSV

Wij zorgen met een sterk BSO-team voor een goede mix van georganiseerde activiteiten, flexibiliteit, vertrouwdheid, veiligheid en samenwerking met school en bieden zo op de LSV net dat beetje extra.

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang

We zijn trots op ons team dat veel mogelijk maakt en goed begeleidt en boven alles zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen.

Pedagogisch medewerker - LSV

Prachtige BSO in Leeuwarden
in natuurijke omgeving

BSO leeuwarden LSV ligt in een natuurrijke omgeving. Naast een groot park, met het zwembad, een klimhal en de kinderboerderij om de hoek. De BSO werkt nauw samen met school en sluit aan op hun visie om de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. 

Het bekende TOP-arrangement van de stichting Kinderopvang Friesland is ontstaan na een idee van het BSO-team op de LSV: om activiteiten te ontwikkelen en te organiseren die kinderen uitdagen. Om zo hun talenten te prikkelen en te stimuleren en interesses te ontdekken. Voor meer informatie zie shop.kinderopvangfriesland.nl

Ouders krijgen elke twee weken een nieuwsbrief. Met daarin alles wat de ouders moeten weten over de BSO en school. De oudercommissie wordt altijd betrokken bij bijzondere activiteiten, zoals de gezamenlijke jaarlijkse culinaire afsluiting van het schooljaar van BSO en school en uitjes die meestal in de vakanties plaatsvinden.

Praktische informatie

Openingstijden

7:00 tot 8:30 uur op alle dagen
15:00 tot 18:15 uur op maan-, dins- en donderdag
12:15 tot 18:15 uur op woensdag
11:45 tot 18:15 uur op vrijdag

Algemene informatie
Adresgegevens Jelsumerstraat 10
8917 EN Leeuwarden
LRK Registratienummer 768075531
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

Mijn kind wordt blij van alle verschillende activiteiten. Er is voor ieder wat wils. Ook in de vakantieperiodes. Dan wordt een speelplein omgetoverd tot waterspeeltuin of er wordt gekookt en gaan ze met z’n allen naar de kinderboerderij.

Ervaring van een ouder

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in