Terug naar Locatiekaart

BSO Jirnsum

Op BSO Jirnsum draait alles om het samenzijn, samen spelen, ontdekken en groeien en vooral lekker je originele zelf te mogen zijn!

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang

Wat BSO Jirnsum speciaal maakt is dat de nadruk ligt op de sociale contacten. Gezelligheid en elkaar helpen staat centraal.

Pedagogisch medewerker - BSO Jirnsum

Bij BSO Jirnsum staat het kind centraal

Op BSO Jirnsum staat het kind centraal. Er zijn leuke materialen, uitdagende activiteiten, een knusse ruimte en een fantastisch schoolplein. Wij vinden het belangrijk dat het kind de ruimte heeft om zelf te kiezen hoe het zijn of haar vrije tijd wil doorbrengen. 

We delen onze locatie met de basisschool in Jirnsum. Dit is ideaal voor je kind. Naast opvang in de middag bieden we ook voorschoolse opvang. Handig voor als je als ouder vroeg naar je werk moet.

Via de Oudercommissie denken ouders mee over het wel en wee van onze buitenschoolse opvang. Ook worden de ouders op de hoogte gehouden via nieuwsbrieven en de ouderapp. Maar wat we op onze locatie heel belangrijk vinden is het dagelijkse contact met de ouders. Tijdens de breng- en ophaal momenten delen we zoveel mogelijk informatie met ouders. Zo blijven ze goed op de hoogte over hoe het met hun kinderen gaat.

Praktische informatie

Openingstijden

VSO: Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 8:15

BSO: Maandag, dinsdag, donderdag van 14:00 tot 18:15 uur
Woensdag en vrijdag van 12:00 tot 18:15 uur

Algemene informatie
Adresgegevens Dekemastrjitte 2
9011 WE Jirnsum
LRK Registratienummer 119732191
Medewerkers
Helena Hommes
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De kinderen vinden samen spelen het aller-leukste op de BSO!

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!