Terug naar Locatiekaart

BSO en Peuteropvang Berlikum It Hûnenêst

Als je een actief kind bent en je houdt van een uitdaging, dan zit je bij ons goed!

Schrijf je kind nu in

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Buitenschoolse Opvang Buitenschoolse Opvang
  • Peuteropvang Peuteropvang

Ik ben trots op onze BSO en peuteropvang omdat de speelmogelijkheden voor de kinderen enorm zijn.

Pedagogisch medewerker - It Hûnenêst

BSO en Peuteropvang met veel activiteiten

De BSO en Peuteropvang Berlikum It Hûnenêst ligt in een rustige en autoluwe wijk. De locatie informeert de ouders met een actuele nieuwsbrief. Het aanbod van alle activiteiten wordt ook op posters op de buitendeuren en in klasbord aangegeven. Met een speeltuin, een ontdekbos en sportvelden achter de school is buiten heel veel te beleven. We passen onze spelletjes en activiteiten aan op wat de peuters zelf willen en aankunnen.

Extra aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie

Op de locatie wordt veel gebruik gemaakt van het TOP-arrangement en het beweegteam. Dat betekent dat er naast de verschillende sporten regelmatig een deskundige langs komt om te vertellen of samen met de kinderen iets uitdagends te doen. Zoals een bioloog, schrijver of een wereldreiziger. Voor meer informatie zie shop.kinderopvangfriesland.nl.

Op de peuteropvang is extra aandacht aan VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) en wordt veel samengewerkt met organisaties zoals het beleidsteam, consultatiebureau, logopedie en de pedagoog. 

Wij zijn een gecertificeerde tweetalige peuteropvang, Fries en Nederlands. We doen veel aan taalactiviteiten, met als doel de tweetalige ontwikkeling van kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren. Een tweetalige ontwikkeling heeft veel voordelen. Het versterkt het taalgevoel, en de sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen.
Meer informatie over dit onderwerp vindt u in ons pedagogisch werkplan en op www.sfbo.nl

Praktische informatie

Openingstijden

Peuteropvang: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 12:15 uur

Buitenschoolse Opvang: maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 8:15 uur, 14:15 tot 18:15 uur en op vrijdag van 12:15 tot 18:15 uur

 

Algemene informatie
Adresgegevens DS Eijck van Heslingastrjitte 1
9041 EG Berlikum
LRK Registratienummer BSO: 228419694 / POV: 196425748
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding

De sportvelden en het enge bos zijn favoriet bij de wat oudere kinderen. De jongere kinderen gaan graag naar de speeltuin en vinden de glijbaan in het lokaal fantastisch!

Ervaring van kinderen

Benieuwd naar deze locatie? Kom langs of schrijf je in!

Schrijf je kind nu in