Home
A+ A-

Aanmelding tussenschoolse opvang

Wilt u uw kind inschrijven voor de tussenschoolse opvang (TSO), vul dan het bijbehorende aanmeldingsformulier in.

Betalingswijze
Registreren kan via het kopje ‘Ouderportaal’. Hierna krijgt u een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u op elk moment van de dag een strippenkaart kunt kopen of een eenmalige afname – met betrekking tot incidentele opvang – betaalt.

Jaarabonnement
Is een incidenteel verblijf niet aan de orde en heeft u eerder behoefte aan opvang voor – bijvoorbeeld - een heel schooljaar? Schaf dan het jaarabonnement aan. Dat kun je in één keer of in tien maandelijkse termijnen aflossen. Dit geeft u na het downloaden van het machtigingsformulier aan. Abonnementen die later in het jaar ingaan, worden naar rato verrekend. Voor een jaarabonnement geldt een opzegtermijn van één maand.
1. Persoonlijke gegevens
2. Noodnummers tijdens het overblijven:
3. Ingangsdatum/dagen
Aankruisen wat van toepassing is:
Ik wil graag een abonnement afnemen voor de volgende dagen (u betaalt via een automatische incasso een vaste ouderbijdrage per maand; zie ouderbijdrage bij tarieven):
ma di do vr
Ik koop strippenkaarten via het ouderportaal en geef vooraf aan de overblijfkracht door wanneer ik gebruik wens te maken van de opvang (deze optie is ook mogelijk in combinatie met een abonnement). Na aanschaf van een strippenkaart wordt uw aanmelding doorgevoerd. Een strippenkaart schaft u aan via de webshop (inlogcode vereist: na inzenden van dit formulier ontvangt u binnen 1 werkdag uw inlogcode via de mail).
Om spam op onze server te weren vragen we u het onderstaande blokje aan te vinken.

Top