Home
Fotoalbum
Agenda

Welkom

Welkom op onze site.

It Pikepôltsje is een fijne en veilige plek waar peuters samen naar hartelust kunnen spelen, waar ze zich in eigen tempo kunnen ontwikkelen en waar ze zichzelf mogen zijn.
Wij werken graag met de thema’s van Uk en Puk.

Uit dit VVE (vroeg- en voorschoolse educatie) programma doen we veel activiteiten en werken daarmee aan de gehele ontwikkeling van de peuters, zodat ze met zelfvertrouwen en goed voorbereid een prettige start kunnen maken op de basisschool.
Naast de thema’s van Uk en Puk haken we in op de actualiteit zoals bv. de zomer, Sinterklaas, een pas geboren broertje/zusje.

We zijn graag creatief bezig en knutselen heel wat af. We zingen graag, hebben een kast vol met puzzels, spelletjes en constructiemateriaal. We hebben diverse speelhoeken, de poppenhoek, verkleedhoek, leeshoek, bouwhoek, winkelhoek, we spelen met de klei, kortom wij komen tijd te kort!

Na het fruiteten gaan we als het even kan naar buiten. Wij hebben een grote, groene en uitdagende buitenruimte, waar het heerlijk spelen is. In de zandbak, van de glijbaan, op de duikelstangen in het grasveld of op de fietsjes. Ook maken we regelmatig een wandeling om naar de tuinen (herfst, voorjaar) te kijken of bv. verkeersborden in het dorp te zoeken.
En wist u al dat wij elke maand naar Talma (verzorgingstehuis) gaan om met de pakes en de beppes iets leuks te doen? 

Bent u nieuwsgierig geworden? U mag gerust eens binnenlopen om te kijken en de sfeer te proeven.

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'It Pikepôltsje'

Aanmelden

Foto's