Home
Fotoalbum
Agenda

Buitenschoolse opvang

VSO (voorschoolse opvang)
Maandag t/m vrijdag van 07.00 08.30 uur.

Bij de VSO wordt uw kind door ons opgevangen in de BSO-ruimte. We beginnen rustig de dag en laten de kinderen kiezen wat ze willen gaan doen. Wil een kind rustig wakker worden dan hebben we een kussenhoek waarin lekker gelegen kan worden. Ook kunnen de kinderen tekenen of een spelletje doen.

Als de school in gaat dan brengen wij de kinderen naar de klas en geven eventueel bijzonderheden door aan de juf of meester.

 

TSO (tussenschoolse opvang)
Maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 13.00 uur.

Bij de TSO gaan we gezamenlijk eten met de kinderen. De kinderen eten samen met hun leeftijdsgenoten in verschillende klaslokalen. Wij zorgen dat uw kind goed eet en drinkt. Bij droog weer spelen we altijd buiten, zodat de kinderen een frisse neus kunnen halen en hun energie kwijt kunnen. Op de pleinen kunnen de kinderen spelen met verschillend speelgoed van de TSO en BSO.

Het ouderportaal kunt u benaderen door op het kopje 'tussenschoolse opvang' te klikken.

 

NSO (naschoolse opvang)
Maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 18.15 uur.
Woensdag en vrijdag van 12.30 18.15 uur.

Op de NSO wordt uw kind opgevangen in de BSO-ruimte. Wij gaan met alle kinderen gezamenlijk aan tafel wat eten en drinken. Daarna bieden wij de mogelijkheid om binnen of buiten te spelen. Als we buiten spelen dan kunnen de kinderen op fietsjes, in de zandbak of bijvoorbeeld lekker voetballen. Als we binnen blijven dan kunnen de kinderen allerlei leuke spelletjes gaan doen of we doen een groepsactiviteit in het speellokaal. We werken elke zes weken met een thema, waar we leuke activiteiten bij bedenken (zie agenda).

 

Wilt u meer informatie over BSO De Speelweide of bent u benieuwd hoe en waar wij de kinderen opvangen, dan bent u van harte welkom een keer te komen kijken. Voor aanmelding van uw kind kunt u terecht op onze website www.kinderopvangfriesland.nl of kunt u bellen met ons kantoor 0517-380680.

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'De Speelweide'

Aanmelden

Foto's