Home
Fotoalbum
Agenda

Home

 

Welkom op deze site van Stichting Kinderopvang Friesland, locatie ‘de Bron/Blinker’ te Bolsward. Op deze site vindt u informatie over onze groepen en over de visie van de organisatie.

Onze locatie:

Onze locatie bestaat uit een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en de BSO. Bij de BSO bieden we twee groepen aan. De onderbouw en bovenbouw BSO.
Op het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal werken wij met VVE. VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie. Kinderen met een VVE- indicatie kunnen hierdoor ook bij ons terecht.

Visie:

De visie van Stichting Kinderopvang Friesland is: ‘Het kind staat centraal!’ Wij vinden het belangrijk dat het kind zich gelukkig en vertrouwd voelt op onze groepen. Wij bieden een huiselijke sfeer, en geven we de kinderen de ruimte om zichzelf te ontdekken op hun eigen tempo.

Op alle locaties van Stichting Kinderopvang Friesland werken we volgens de gedachte goed van Thomas Gorden. Door actief te luisteren naar het kind, en naar de kinderen te praten vanuit de Ik- boodschap, kan je beter communiceren met het kind. Alle medewerkers volgen ook een Gorden- training en moeten een certificaat behalen om op de groep te staan.

 

Wilt u graag een rondleiding op onze locatie? Dat kan natuurlijk!

U kunt contact opnemen met onze Adjunct-hoofd ‘Anneke Reitsma’.

reitsma@kinderopvangfriesland.nl

06-13512959


 

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'De Bron'

Aanmelden

Foto's