Terug naar Locatiekaart

Gastouderopvang Ollie bij Petra in Franeker

Rust, reinheid en regelmaat en een hoop gezelligheid.

Wij bieden de volgende type opvang aan:

  • Gastouderopvang Gastouderopvang

De kinderen kunnen ontdekken en zich volop ontwikkelen op hun eigen manier.

Gastouder Petra

Gastouderopvang Ollie bij gastouder Petra is een fijne huiselijke locatie waar kinderen zich volop kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. Als het weer het toelaat zijn we ook vaak buiten te vinden, zowel in de tuin en in de mooie omgeving in de buurt. 

Kinderen mogen voornamelijk zelf weten of ze zelfstandig willen spelen of in groepsverband. Petra probeert wekelijks een activiteit aan te bieden op het niveau van de aanwezige kinderen. We kleuren, plakken en verven of zingen en dansen. De plezier en lol die we beleven met elkaar is ontzettend gezellig!

Eind van de dag bespreekt Petra met de ouders hoe de dag is verlopen. Ook schrijft Petra regelmatig in het boekje van de kinderen. Tevens verrast Petra ouders ook wel eens met een fotootje of video via de app. 

Alle kinderen komen eigenlijk altijd met plezier. Ze voelen zich thuis en dat is het belangrijkste wat er is. De kinderen spelen graag buiten met de loopauto’s, fietsjes of de glijbaan. Binnen wordt er veel met het keukentje of aan tafel met een puzzel of een kleurplaat gespeeld.

Praktische informatie

Openingstijden

Maandag dinsdag en donderdag 

07.30 – 17.00 (andere tijden in overleg). 

Algemene informatie
Adresgegevens a. Kuyperstraat 17
8802 MB franeker
LRK Registratienummer 136700652
Downloads / Inspectierapporten
Schrijf je nu in Ik wil een rondleiding