Home
A+ A-

Wijziging

Stel uw kind heeft op dinsdag tussenschoolse opvang, maar u wilt dat veranderen naar donderdag. Geef dat dan zo snel mogelijk via het online mutatieformulier aan.

Bij het reserveren van minder dagdelen per week of de beëindiging van de gehele opvang geldt een opzegtermijn van één maand. De datum van inschrijving bij de administratie is hierbij bepalend. Stichting Kinderopvang Friesland behandelt alleen volledig ingevulde formulieren.

Mutatieformulier TSO

1. Persoonlijke gegevens
2. Opvang beeindigen
3. Ingangsdatum/dagen
Aankruisen wat van toepassing is:
Ik wil graag een abonnement afnemen voor de volgende dagen (u betaalt via een automatische incasso een vaste ouderbijdrage per maand; zie ouderbijdrage bij tarieven):
ma di do vr
Ik koop strippenkaarten via het ouderportaal en geef vooraf aan de overblijfkracht door wanneer ik gebruik wens te maken van de opvang (deze optie is ook mogelijk in combinatie met een abonnement). Na aanschaf van een strippenkaart wordt uw aanmelding doorgevoerd. Een strippenkaart schaft u aan via de webshop (inlogcode vereist: na inzenden van dit formulier ontvangt u binnen 1 werkdag uw inlogcode via de mail).
4. Ruimte voor opmerkingen
Top