Home
Fotoalbum
Agenda

Home

Welkom op de site van Stichting Kinderopvang Friesland, locatie ‘de stampertjes’ te Bolsward.

Wij zijn een kleinschalige peuteropvang voor peuters van 2 tot 4 jaar. Dit betekend dat wij maximaal een groep van 8 kinderen op een dag hebben. Wij bieden 5 ochtenden in de week opvang aan van 08:15 tot 11:45. 

Als peuteropvang bieden wij ook een 3+ groep aan, helaas door onvoldoende aanmelding is deze groep nog niet aanwezig. U kunt altijd informeren door contact met ons op te nemen. 

Visie

De visie van Stichting Kinderopvang Friesland is: ‘Het kind staat centraal!’ Wij vinden het belangrijk dat het kind zich gelukkig en vertrouwd voelt op onze groep. Wij bieden een huiselijke sfeer, en geven we de kinderen de ruimte om zichzelf te ontdekken op hun eigen tempo.

Op alle locaties van Stichting Kinderopvang Friesland werken we volgens de gedachte goed van Thomas Gorden. Door actief te luisteren naar het kind, en naar de kinderen te praten vanuit de Ik- boodschap, kan je beter communiceren met het kind. Alle medewerkers volgen ook een Gorden- training en moeten een certificaat behalen om op de groep te staan.

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'Huylckenstein, de stampertjes'

Aanmelden

Foto's