Home
Fotoalbum
Agenda

Uk & Puk

Medewerkers "Arebaar" geschoold in Uk en Puk       
Spelen is ontdekken en spelen is groeien. Daarom staat spelen centraal in Uk & Puk. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Natuurlijk draait het bij Uk & Puk niet om lesjes geven en lesjes leren. Uk & Puk leert baby's, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen!
       

Uk & Puk is een totaalprogramma. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Ook geeft Uk & Puk de eerste rekenprikkels.  

 

Uk & Puk stimuleert de ontwikkeling van baby's, dreumesen en peuters. Door te spelen en te ontdekken, Uk & Puk werkt doelgericht aan de doorgaande ontwikkelingslijnen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daardoor legt Uk & Puk een stevige basis voor het basisonderwijs. Met Uk & Puk groeien ukken als vanzelf toe naar groep 1. Als extra steuntje in de rug is er voor bijna 4-jarigen het activiteitenthema 'Ik ga naar de basisschool' 

 
 
MAAR... we zijn geen officiŽle Uk en Puk  locatie. Met andere woorden, wel de knowhow maar niet alle administratieve verplichtingen waardoor we echt tijd voor de  kinderen hebben en kinderen zich op hun eigen tempo en op hun eigen wijze kunnen ontwikkelen. 
 
 
 
Zie ook onder het kopje: peuteropvang

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'De Arebaar'

Aanmelden

Foto's