Home
Fotoalbum
Agenda

home

Welkom op de website van Voorschool De Ukkepuk in Ee!

Voorschool (peuterspeelzaal) De Ukkepuk is gevestigd in C.B.S. De Gearing en is geopend maandag- en donderdagochtend van 8.15 uur tot 12.15 uur. De kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.15 uur en 8.30 uur en opgehaald worden tussen 12.00 uur en 12.15 uur. Op maandag zijn juf Fimke en juf Sietske aanwezig. Op donderdag zijn juf Fimke en juf Grietje aanwezig. Op beide dagen is ook juf Martha vrijwillig aanwezig.

Op De Ukkepuk zijn kinderen van 2 tot 4 jaar welkom en kunnen daar samen met andere kinderen spelen en leren. We zijn bezig met de certificering bij het SFBO wat betekend dat we tweetalig beleid aanbieden (Fries en Nederlands). We werken met een vast dagritme en alle juffen zijn gecertificeerd voor VVE (vroeg- en voorschoolse educatie). 

Aanmelden van uw zoon of dochter kan via de website. Gaat uw kind naar De Ukkepuk? Dan kunt u hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen. Voor vragen of hulp bij het aanmelden of kinderopvangtoeslag kunt u contact opnemen met Angelique Grovenstein via Grovenstein@kinderopvangfriesland.nl of via telefoonnummer 0517 380 680.

Nieuwsgierig? Kom dan gerust een kijkje nemen! Onze contactgegevens zijn;

De Ukkepuk
De Skeperij 35
9131 LE Ee

Telefoonnummer locatie: 06 13 57 59 12

Heeft u nog vragen, dan kunt u op de website van Stichting Kinderopvang Friesland kijken; www.kinderopvangfriesland.nl. U kunt ook contact opnemen met Annet de Vries via Devries3@kinderopvangfriesland.nl of via telefoonnummer 06 51 414 605.

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'De Ukkepuk'

Aanmelden

Foto's