Home
Fotoalbum
Agenda

home

Van harte welkom op onze website van peuteropvang de Joopykjes in Oudega SWF, van de Stichting Kinderopvang Friesland.

De Joopykjes is een fijne en veilige plek waar peuters samen naar hartenlust kunnen spelen, waar ze zich in eigen tempo kunnen ontwikkelen en waar ze zichzelf mogen zijn.

Wij werken graag met thema's van Tomke en Uk en Puk.

Uit dit VVE (vroeg- en voorschoolse educatie) programma doen we veel activiteiten en werken daarmee aan de gehele ontwikkeling van de peuters, zodat ze met zelfvertrouwen en goed voorbereid een prettige start kunnen maken op de basisschool.
Naast de thema's van Uk en Puk en Tomke, haken we in op de actualiteit zoals bijvoorbeeld de seizoenen, Sinterklaas, verjaardagen, een pasgeboren broertje of zusje.

Wij zijn graag creatief bezig en knutselen heel wat af. We zingen graag, hebben een kast vol met puzzels, spelletjes en constructiemateriaal. We hebben diverse speelhoeken, de poppenhoek, de verkleedbak, leeshoek, bouwhoek, autohoek, we spelen met klei, kortom we komen tijd te kort!

Na het fruiteten gaan we, als het even kan, naar buiten. Wij hebben een uitdagende buitenruimte, waar het heerlijk spelen is, in de zandbak, van de glijbaan of op de fietsjes. 

Bent u nieuwsgierig geworden? U mag gerust eens binnenlopen om te kijken en de sfeer te proeven.

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'De Joopykjes'

Aanmelden

Foto's