Home
Fotoalbum
Agenda

Vakantie opvang

Als het vakantie is, zijn wij als BSO altijd geopend. Op een aantal verplichte dichte dagen na, die u na kunt lezen op de website van de stichting (www.kinderopvangfriesland.nl) 

Het aantal dagen opvang waar uw kind recht op heeft in de vakantie, zijn het aantal dagen waar uw kind ook buiten de vakanties gebruik van maakt. Het aantal dagen is dus gelijk, maar de dagen waarop uw kind komt mogen wel verschillen.

Om gebruik te kunnen maken van de vakantieopvang, krijgt u een opgavenformulier van ons om op in te vullen wanneer u uw kind kunt brengen en halen. Het is van belang dat u dit goed invult en op tijd inlevert, zodat wij als begeleiding onze bezetting daarop in kunnen zetten. Wanneer het opgavenformulier niet op tijd is ingeleverd, kunnen wij de opvang niet garanderen.

Tijdens de vakantie en studievrije dagen van de scholen, komen de kinderen de gehele dag. Ze krijgen bij ons fruit, middag eten etc. Hiervoor hoeft u niets mee te geven. Aan de vakanties proberen wij ook altijd een leuk activiteiten programma te koppelen, zodat u en uw kind kunnen bekijken wat er allemaal voor leuke dingen gaan gebeuren. 

Wilt u meer informatie over Kindcentrum Aldeboarn of bent u benieuwd hoe en waar wij de kinderen opvangen, dan bent u van harte welkom een keer te komen kijken. 

Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'Aldeboarn'

Aanmelden

Foto's