Home
Fotoalbum
Agenda

BSO ( Buiten Schoolse Opvang)

Maandag, dinsdag en donderdag van 14.30-18.30 uur.
Woensdag van 12.00 18.30 uur.
Vrijdag van 12.00-18.30 uur.

Op de BSO wordt uw kind opgevangen in een van onze BSO ruimtes. De kinderen zijn verdeeld over stamgroepen. Deze stamgroepen zijn ingedeeld op leeftijd.

De kinderen van de Finne worden bij het plein door een medewerker opgewacht. Wanneer iedereen er is, wandelen ze gezamelijk naar het schoolplein van de Boarne. 
De kinderen van de Boarne worden op het plein door een medewerker opgevangen en mogen dan even spelen tot iedereen aanwezig is.
Wanneer beide scholen op het plein aanwezig zijn, gaan we naar de BSO. 

Op de BSO krijgen de kinderen wat te eten en te drinken. Daarna mogen ze kiezen waar ze willen spelen. We hebben verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen, maar ook hele leuke activiteiten die georganiseerd worden en waar de kinderen aan mee kunnen doen. Ook beschikken we over een buiten ruimte die aan het kinderdagverblijf vast zit en mogen we op het schoolplein van de Boarne spelen. Zo bieden wij de kinderen voldoende keus om lekker te ontspannen.

Ook bieden wij de kinderen de kans om hun buitenschoolse activiteiten te kunnen uitvoeren. Zo brengen en halen we kinderen van muziek, judo, gymnastiek etc. Wanneer de kinderen er aan toe zijn en de ouders voor toestemming hebben getekend, mogen de kinderen ook bij vriendjes spelen of gezellig een vriendje mee naar de BSO nemen.

Tussen 16.00-16.30 uur verzamelen alle kinderen weer op de BSO. Hier drinken en eten we nog wat met elkaar en kijken we wie er worden opgehaald en wie er nog een speel plek kan uitzoeken tot ook hij of zij naar huis gaat.

Op woensdag en vrijdag middag lunchen de kinderen op de BSO. 

Wilt u meer informatie over Kindcentrum Aldeboarn of bent u benieuwd hoe en waar wij de kinderen opvangen, dan bent u van harte welkom een keer te komen kijken. 


Agenda

Nieuwsbrief

Blijf via de e-mail op de hoogte van nieuwtjes uit de 'Stichting kinderopvang friesland' en opvang 'Aldeboarn'

Aanmelden

Foto's