Home
A+ A-

Flexibele buitenschoolse opvang

Kunt u door bijvoorbeeld werk of studie niet ver vooruit roosteren of heeft u elke week een andere planning? De flexibele buitenschoolse opvang (BSO) van Stichting Kinderopvang Friesland sluit dan perfect aan bij uw wensen.

Het geeft u de mogelijkheid om wekelijks de gewenste opvang per dagdeel aan te geven. Dit houdt in: in de ochtend, ’s middags of beide.

Deze vorm van kinderopvang geldt niet alleen tijdens schoolweken, maar ook voor vrije dagen of in vakanties. Interesse? Neem dan eens een kijkje op onze locatie ‘Het Tweede Thuis’ aan de Rients Koopmansstraat 1 te Franeker. Hier bieden we naast flexibele buitenschoolse opvang van 4 tot 13 jaar oud ook flexibele kinderopvang voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar!

In de opvanglokalen van de buitenschoolse opvang is ruimte voor individuele spelletjes, groepsactiviteiten en gezelligheid. Maar nog belangrijker: kinderen voelen zich er thuis, er heerst een vertrouwde sfeer en in aparte lokalen – voor rust en concentratie – is ruimte om huiswerk te maken.

*voor flexibele opvang geldt een minimum afname van gemiddeld één dagdeel per week.

 Website: Het Tweede Thuis

Top